реклама

реклама

Між чоловіками стався конфлікт під час розпиття алкогольних напоїв, внаслідок чого підозрюваний завдав своєму товаришу тілесні ушкодження, не сумісні із життям. Відкрито кримінальне провадження.

original-photo Про це повідомляють у поліції Черкаської області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції надійшло повідомлення про конфлікт між чоловіками в одному із домоволодінь сіл району.

Правоохоронці, що прибули за викликом, з’ясували, що в будинку відбувалось застілля. Через велику кількість випитого між 52-річним господарем та одним із гостей виникла словесна перепалка, яка переросла в бійку. Підозрюваний наніс 58-річному потерпілому кулаком декілька ударів по обличчю, а потім пішов спати. Як з’ясувалось, чоловік від отриманих травм помер на місті події.

За даним фактом Шполянським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному оголошено про підозру та обраному міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100