реклама
Sucurity Police

реклама

В Уманському державному педагогічному університеті відбувся черговий майстер-клас представника Народного центру грузинської хореографії, художнього керівника зразкового ансамблю танцю «Колха» (м. Хобі, Грузія) Кахи Читаіа.

0-3-696x461

Про це повідомляє прес-служба УДПУ.

Залучення до освітнього процесу провідних хореографів України та світу з метою поглиблення та вдосконалення професіоналізму майбутніх учителів хореографії є доброю традицією кафедри хореографії та художньої культури факультету мистецтв нашого університету. Переймання досвіду майстрів у сфері танцювального мистецтва – основна мета майстер-класів, що традиційно організовує керівництво кафедри.

Учасники останнього майстер-класу мали змогу долучитися до автентичного хореографічного мистецтва Грузії, перейняти досвід та уміння виконувати неординарні та притаманні лише грузинському народу «па».

Романтичний «Картулі» та запальний «Мтіулурі» стали основою для вивчення танцювальної культури Грузії. Студенти із великим задоволенням та нестримною цікавістю занурювалися у чарівний світ грузинського танцювального фольклору. Таємнича мова танцю, представлена Кахою Читаіа, таїла у собі специфічні особливості, притаманні грузинському народу.

Викладачі і студенти кафедри хореографії та художньої культури глибоко вдячні шановному Каха Читаіа за години спілкування у ритмі грузинського танцю, за неоціненний досвід, переданий у процесі роботи майстер-класу.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Когда наступает сентябрь 25.02.2018 16:51
7.40 - народно-сезонный местечковый танец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100