реклама

реклама

«Конкурс на кращу рекламу» серед студентів другого та третього курсів спеціальності «Маркетингова діяльність» під керівництвом викладачів комісії фахових дисциплін економічного циклу Лариси Євгеніївни Орленко та Марини Сергіївни Соколан провели у Смілянському коледжі харчових технологій під час декади фахових дисциплін економічного циклу.

DSC_7984

Мета заходу - показати вміння та здібності студентів щодо  представлення та  просування товару.

Оцінювання команд, які брали участь в конкурсі, проводилося за критеріями: товарна марка; назва товару; плакат; відеоролик; презентація команди; незалежне голосування студентів коледжу, яке проводилось після дегустації запропонованого товару.

DSC_8034

Студенти  підійшли до участі в конкурсі  творчо та креативно – саме так, як вимагають реалії життя від професії «Маркетолог».

За результатами оцінок журі та незалежного голосування студентів команди отримали однакову кількість балів.

Представники торгових марок «Айсберг» і «Фішдом» довели, що успіх товару залежить від його презентації та вдалого маркетингу, і реклама  є важливою складовою у свідомості споживача.

Учасники конкурсу здивували присутніх гостей своїм підходом до проведення рекламної кампанії, інформує прес-центр навчального закладу.

Про це інформує газета «Сміла».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100