реклама

реклама

Затримано 26-річного жителя одного із сіл Шполянського району, який убив свого знайомого. Відкрито кримінальне провадження.

Полиция-м Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Близько другої години ночі до чергової частини Шполянського відділення поліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив, що в своєму будинку він виявив труп чоловіка з явними ознаками насильницької смерті. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили особу померлого, ним виявився 33-річний місцевий житель. За словами заявника, чоловік разом зі своїм знайомим ввечері прийшов до нього в гості. Вони разом на кухні розпивали алкогольні напої. Потім заявник пішов спати, залишивши гостей самих. Коли прокинувся, виявив на підлозі труп одного з них.

Підозрюваним виявився 26-річний місцевий житель, якого знайшли за місцем проживання. Слідчому він розповів, що з потерпілим у нього виникла суперечка, яка переросла в бійку. Він потерпілого декілька раз вдарив і пішов додому.

Чоловіку оголошено про підозру у вчинення кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Триває досудове розслідування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100