реклама

реклама

ДП "Автоскладальний завод N 2" АТ АК "Богдан Моторс" реалізує програму 5-ступеневого контролю якості санітарних автомобілів Богдан 2251 на всіх етапах: виробництво, випробування, спільне вдосконалення з Міноборони, навчання, сервісне обслуговування. Про це повідомили в компанії.

Разом з передачею техніки, у розпорядження замовника надається настанова з її експлуатації, а також список рекомендованих станцій технічного обслуговування. Саме на них можна отримати професійні послуги з технічного обслуговування, ремонту, тощо.

nov234

«Для нас важливо не просто передати автомобілі замовнику, а забезпечити повну сервісну та гарантійну підтримку. 90% проблем з машинами виникають через некомпетентність персоналу, що їм користується та обслуговує, та нехтування інструкціями з експлуатації, які додаються до кожного автомобіля. Нехтування правилами обслуговування може призвести до поламок», - зазначили в «Богдані».

Тому підприємство радить обслуговувати санітарні автомобілі саме в рекомендованих ним сервісних центрах, хоча це не є обов’язковою умовою виробника. Міністерство оборони може самостійно обирати постачальника витратних матеріалів і виконавця послуг на відкритому тендері.

Нагадаємо, ДП "Автоскладальний завод N 2" АТ АК "Богдан Моторс" розпочато комплексну програму навчань військових ЗСУ з експлуатації санітарних автомобілей Богдан 2251. У рамках програми водії та медики мають змогу ознайомитися з теорією експлуатації санітарних автомобілей, особливостями конструкції та порядку обслуговування автомобілів, а також відточити необхіні навички їх обслуговування. Мета курсу – максимальна ефективність продукції підприємства під час експлуатації.

У квітні минулого року компанія передала військовим першу партію техніки. Санітарні авто Богдан 2251 створені з урахуванням сучасних вимог та передового досвіду надання долікарської допомоги військовослужбовцям. Він призначений для оснащення медичних підрозділів військової ланки, автомобільних санітарно-евакуаційних підрозділів та військових медичних лікувальних закладів ЗСУ. Автомобіль пристосований для вивозу поранених, хворих у тому числі лежачих, з медичних підрозділів військової ланки, військових мобільних госпіталів та подальшої евакуації поранених на вищі етапи медичної евакуації до медичних лікувальних закладів з наданням пораненим в процесі евакуації медичної допомоги в разі необхідності.

Автомобіль виконаний на базовому шасі Great Wall Wingle 5 – повнопривідний, з колісною формулою 4х4, переднім поздовжнім розташуванням двигуна, який працює на дизельному паливі.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Олег 28.02.2018 14:51
Смотрел,как эта рыго Анальная лолита награждал беркутню в больничке, которая избивала мирных демонстрантов по верховной зрадой медальками. Ничего вам это не напоминает и где тот,который так-же награждал этих же цепных псов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Олена 28.02.2018 13:41
Вчора одна дурепа з трибуни зРади відкрила державну таємнмцю і зарепетувала, як повна ідіотка про те що начебто хлопці, яких звезли під Раду сьогодні, ще вчора повернулися з другої лінії оборони в АТО. Це означає, що!!! Переше, хлопцям не дали відпочити і як вовків кинули на народ під Раду у повній бойовій викладці. Друге, хлопців військових, які виконували військові завдання в зоні АТО в другій лінії оборони кинули проти неозброєних демонстрантів, які прийшли під Раду виказати своє відношення до влади. Отже, ми маємо факт незаконного застосування владою підрозділів, які ще вчора виконували військові завдання від імені народу, проти якого сьогодні вони вийшли в повному бюджетному облаштунку. Цей факт свідчить про те, що підрозділи НГУ використовуютьс я владою не по призначенню і такі підрозділи повинні бути РОЗФОРМОВАНІ. І щоб ви навіть не мали жодного сумніву - всі підрозділи, з яких зробили мусорів будуть розформовані.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Томара 28.02.2018 12:49
Каков поп,таков и приход. Пока не уберём эту рыго анальную власть,которую возглавляет строитель собачьих будок, мы и дальше будем обречены на жалкое существование. Судя по последним событиям под верховной зрадой, эта ссученная власть вернулась к своим старым методам борьбы против инакомыслящих,к ак травля нас своими цепными псами(беркутом) .Мы или принимаем вызов,или это дерьмо скоро расползётся по всей стране.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 депутат 28.02.2018 11:21
Явна чуш, ось ви в нас купили автомобілі тепер водії цих автомобілів повинні в нас проходити навчання з їх експлуаації і ремонтувати їх тільки в наших сервісних центрах, виходить війна, ранені почекають. В цьому особисті інтереси наживи стоять вище загальнодержавн их. Залишається тільки одне, щоб потребу в таких автомобілях мали як самі керівники так і їх близькі, що виробляють і закупляють такі автомобілі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 !!!!!!! 28.02.2018 09:16
Можливо ви відкриєте своє "рекомендоване сто" на передовій - деб..ли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100