реклама

реклама

3 лютого відзначав 90-річчя Коваль Дмитро Григорович, в минулому головний лісничий, начальник відділу лісового господарства обласного управління, ветеран війни, учасник бойових дій. З нагоди поважної дати з привітаннями до ювіляра завітали начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, перший заступник начальника обласного управління Василь Горда.

Народився Дмитро Григорович у с. Хоровець Березовського району Кам’янець-Подільської області (тепер – Хмельницької області). У 1959 році закінчив Львівський лісотехнічний інститут за спеціальністю «лісове господарство». Трудову діяльність у лісовій галузі молодий спеціаліст розпочав у Костопільському мехлісгоспі Рівненської області із посади інженера лісового господарства. Через рік був призначений старшим інспектором з лісового господарства.

1

З 1962 року Дмитра Григоровича було переведено до Черкаського обласного управління лісового господарства. Тут у різні роки чоловік працював на посадах інженера з техоснащення, інженера з кадрів та старшого інженера з лісових культур. У 1969 році призначений начальником відділу лісового господарства обласного управління. На цій посаді трудився 18 років.

У 1988 році Дмитро Григорович пішов на заслужений відпочинок із посади в.о. головного лісничого обласного управління. В колективі завжди користувався заслуженим авторитетом і повагою. Лісівники й сьогодні згадують високий професіоналізм та надзвичайну відповідальність ветерана підприємства. Стаж роботи у лісовому господарстві становить 29 років.

Ювіляр завжди вів здоровий спосіб життя, надзвичайно відповідальний та життєрадісний, має почуття гумору та світлий розум. Цікавиться політикою, економікою, і, звісно, лісовим господарством. Секретом довголіття вважає любов до життя та до улюбленої справи, яку пощастило мати. А в особистому найбільше  пишається дітьми, внуками та правнуками.

“Зичу міцного здоров’я, земних гараздів та радості від кожного дня життя. Бажаю миру, родинного затишку й надалі не втрачати бадьорості та ділитися своїми секретами довголіття!”, – привітав ювіляра головний лісівник області Олександр Дзюбенко.

Того дня Дмитро Григорович від лісівників Черкащини, окрім теплих привітань та уваги, отримав цінний подарунок – сучасний телевізор.

Черкаське обласне управління
лісового та мисливського господарства

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ветеран лісгоспу 05.03.2018 21:55
Молодець Діма. Руки не трусяться,бо з горілкою не товаришував; голова не телепається, бо не крав; голова працює, бо дурньою не забивав. Щастя і здоров'я від товаришів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100