реклама

реклама

Черкащина розпочинає співпрацю з державним підприємством «СЕТАМ» Міністерства юстиції України. Відповідний меморандум сьогодні підписано між ним, Черкаською обласною державною адміністрацією та обласною радою.

DSC1699

Про це повідомляють в ОДА.

Документ передбачає співробітництво у сфері побудови в Україні прозорої, ефективної та дієвої системи електронних торгів для реалізації активів, а також створення дієвого ринку електронної комерції та дотримання принципів економічної конкуренції.

– Черкащина однією з перших почала застосовувати систему електронних закупівель ProZorro, ще до набуття чинності відповідного закону, – сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Ми приділяємо особливу увагу цьому питанню. Бо йдеться про економію коштів громади, їхнє раціональне використання і, що не менш важливо, мінімізацію корупційних ризиків. Застосування замовниками області у 2017 році системи електронних закупівель ProZorro дозволило зекономити 262 млн грн. Сьогодні ж ми робимо ще один крок до прозорої роботи органів влади. Бо реалізація державного та комунального майна теж пов’язана з корупційними ризиками. Водночас ДП «СЕТАМ» має досвід і авторитет у сфері прозорої та максимально ефективної реалізації майна за принципом англійського аукціону. Кілька наших місцевих рад уже приєдналися до його системи OpenMarket.

Із початку адміністрування системи OpenMarket підприємством «СЕТАМ» реалізовано 24 466 тис. лотів, загальною вартістю понад 3,95 млрд грн. Ціни реалізації, порівняно зі стартовими, у середньому зросли на понад 12%. Надходження до державного бюджету від діяльності ДП «СЕТАМ» становлять понад 300 млн грн.

Детальніше про онлайн-аукціон OpenMarket ТУТ.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Голос Народа 06.03.2018 11:34
ткаченко, огласи весь список твоих прожектов.это же какой надо быть д...............ой,чтобы до сих пор не понять,что ты, ткаченко, никто и звать тебя никак.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Семен 05.03.2018 19:29
Народ нищает а у них космические корабли бороздят просторы......
Замыливание глаз и имитацтя деятельности, а фактически ни кому не нужная хрень. Они хоть сами понимают о чем речь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100