реклама

реклама

0403201823283986874Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль передав доньці загиблого айдарівця Руслана Бобурова Юлії почесну відзнаку, якою вшанували її батька на Луганщині – «За розвиток регіону».

Про це інформують «Вісті Черкащини».

– Ваш батько – справжній герой, – звернувся до Юлії Віталій Володимирович, – адже віддав найцінніше – власне життя – за свободу своєї Батьківщини. Пишаємося і завжди пам’ятатимемо!04032018232839935142

«За розвиток регіону»− почесна відзнака Луганської обладміністрації, заснована з метою відзначення громадян за значні особисті заслуги в галузі економічного, науково-технічного, соціально-культурного розвитку, активну участь у вихованні молодого покоління, благодійницьку, громадську діяльність, у зв’язку з професійними святами, ювілейними та пам’ятними датами, зразкове виконання службових обов’язків, успіхи у розвитку органів місцевого самоврядування, активну участь у законотворчій діяльності та інші заслуги.

Нагадаємо, Руслан Бобуров нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), нагрудними знаками «За оборону Луганського аеропорту» (посмертно) та «Холодний Яр» (посмертно). Меморіальні дошки на честь героя прикріплено в Єрківській школі та на приміщенні, де у 2014-2015 роках розташовувався його підрозділ у місті Щастя. Легендарний айдарівець загинув 31 січня 2015 року. 52-у річницю від його Дня народження відзначатимуть 23-го березня.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100