реклама
Sucurity Police

реклама

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо оформлення трудових відносин з найманими працівниками у Ватутінській міській філії Черкаського обласного центру зайнятості проведено засідання круглого столу.

фото

Про це «Прочерку» повідомили в обласному центрі зайнятості.

У заході взяли участь члени міської комісії з питань дотримання законодавства про працю, легалізацію виплати заробітної плати, зайнятості населення та трудових відносин з найманими працівниками на чолі з першим заступником міського голови Таїсою Дудник. Для участі у засіданні круглого столу були запрошені роботодавці, які здійснюють діяльність на території міста Ватутіне.

Відкрила засідання круглого столу директор філії Світлана Бабенко, наголосивши, що: «Основа соціальної захищеності працівника – офіційне укладання трудових відносин, виплата належної працівникові суми заробітної плати відповідно до чинного законодавства. Адже, заробітна плата – одна з головних економічних категорій, яка поєднує  інтереси працівників, підприємців та держави і, безпосередньо впливає на рівень життя населення.  Нелегальна заробітна плата послаблює соціальний захист працівників».

Таїса Дудник презентувала моніторинги стану ринку праці, які проводять члени міської комісії, а також познайомила присутніх з Вікторією Кругляк – інспектором з праці виконавчого комітету Ватутінської міської ради, яка уповноважена здійснювати перевірки роботодавців з метою підвищення рівня легалізації праці.

Під час засідання увагу місцевих підприємців зосередили на інформації щодо оформлення належним чином трудових відносин з найманими працівниками відповідно до діючого законодавства та відповідального ставлення до укладання цивільно-правового договору з метою чіткого розмежування питання про надання послуг та укладання трудових відносин.

Підсумовуючи засідання круглого столу директор філії зазначила: «Питання легальної зайнятості – це щоденна, ціленаправлена, послідовна робота, яка стосується як роботодавців так і пошукачів роботи».

За результатами засідання всі сторони соціального діалогу висловили своє бачення щодо підтримки легалізації зайнятості та мали змогу напрацювати спільні рішення, які стосуються цього питання.

Ватутінська міська філія Черкаського обласного центру зайнятості.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Ченчик 07.03.2018 11:13
Легальне працевлаштуванн я досягло свого піку, все, більше не буде більш високих процентів, як того вимагає Розенко. Тепер ще по заробітчанах пройдуться, хіба.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Геометрия Ватутина 07.03.2018 08:11
Круглый стол по ватутински. Риман и Лобачевский - кусают Эвклиду локти!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100