реклама

реклама

Секретар міської ради Сміли Костянтин Синьогуб розповів на нараді, що активно веде переговори про співпрацю із столичною енергоаудиторською компанією.

resize_1478072613 Про це повідомляє «Сміла.UA».

Фірма, про яку говорив секретар міськради, діє при Міністерстві регіонального розвитку.

– Керівник цього проекту, з яким я спілкуюсь – радник відомого Льва Парцхаладзе, заступника Міністра Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, – розповів Костянтин Синьогуб. – Завдання цього підприємства – провести не лише енергоаудит міста,а й аудит взагалі всієї системи: обладнання, комунікацій, мереж.

Сьогодні у Смілу прибуває аудитор тепла та інженери. Вони пройдуть по всі наших ТЕЦ, оглянуть мережі, зроблять заміри і проаналізують витрати. Потім виступлять перед громадськістю і депутатами зі своїм звітом. Це серйозна фірма, відповідальна робота і велике значення для нашого міста.

– Спеціалісти повинні не тільки зробити висновки, а й надати пропозиції та провести ці пропозиції через державні програми. Ці програми мають пройти через Міністерство регіонального розвитку. Це дуже позитивний момент для Сміли! – вважає секретар міської ради.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Нове джерело доходів 07.03.2018 09:25
будуть собі шукать?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100