реклама
Sucurity Police

реклама

Під час сьогоднішньої сесії обласної ради відбулася спроба повернення до питання «Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад», зокрема й відомої «Дачі Андрєєва» у черкаському мікрорайоні Соснівка.

3

З ініціативою про повернення до схвалення програми виступив депутат від «Батьківщини» Михайло Мушієк. Позафракційний депутат Микола Булатецький запропонував розглянути це питання останнім.

«Депутати більшості в Черкаській обласній раді, ґвалтуючи регламент, нині намагаються повернутися до питання приватизації і забудови Соснівки!» – написав у «Фейсбуці» депутат від «Свободи» Сергій Воронов.

«Просто зараз, на сесії Черкаської обласної ради, намагаються «прихватизувати» майно громад Черкащини, – додав свободівець, заступник мера Черкас Юрій Ботнар. – Нехтуючи регламентом, за пропозицією з голосу «батьківщинівця» Михайла Мушієка та позафракційного «радикала» Миколи Булатецького більшістю депутатів було повернуто питання про програму приватизації. А це, зокрема, й багатостраждальне питання «Андріївської дачі» у Соснівці, яку хочуть забудувати багатоповерхівками. Фракція «Свободи», звісно, одностайно проголосувала проти повернення у порядок денний цього питання та голосуватиме проти при його розгляді».

Сесія обласної ради триває.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100