реклама

реклама

На черговій громадській раді секретар міської ради Сміли Костянтин  проаналізував роботу КП «Комунальник» щодо чистки доріг від снігу.

СиньогубПро це повідомляє «Сміла.UA».

– Перший день я їздив містом, особисто перевіряв, як працюють комунальники. А на другий день розслабився – то всі розслабились. Але їхню роботу видно. Цього разу вони справились краще, ніж попереднього, – сказав Костянтин Синьогуб. – Мені тільки не подобається, як вони почистили у кварткомах: там не довезли, там не догорнули, там проїхались з піднятим ковшем… Але хлопці старалися.

Управлінню ЖКГ дали доручення забезпечити комунальний транспорт навігаторами, щоб було видно, де і як працюють машини, а також контролювати витрати бензину.

Після цьогорічної боротьби із снігом у міській раді зробили певні висновки, щоб наступного року спрацювати краще. Запланували купити техніку для чистки тротуарів. Той маленький тракторець, який сьогодні є у КП «Комунальник», під час снігопаду зламався. Всі дуже злякались, бо не було чим чистити пішохідні доріжки. Комунальники напружились і відремонтували його за день, хоча мали ремонтувати три дні. Але у майбутньому хотіли б підстрахуватись ще одним транспортним засобом. Також наступного року збираються заготовляти і суміш, і сіль для посипки доріг та використовувати кращий досвід успішних міст у боротьбі з негодою.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Володимир 09.03.2018 19:21
В Смілі все робиться через жопу. Город не заслуговує на існування.Реально найгірше та найбільш недоразвите місто в області.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 007 08.03.2018 21:12
Цитую А я, наоборот, Жорж:
Секретарю Константину респект и уважуха!

За що уважуха? Що місто всю зиму і весну не отоплювалось? Що через Смілу проіхати не можливо, так як дороги зовсім немає? Що міська влада зовсім не працює? Гнати таких горе керівників потрібно, а не хвалити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #1 А я, наоборот, Жорж 08.03.2018 00:11
Секретарю Константину респект и уважуха!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100