реклама
Sucurity Police

реклама

У рамках всеукраїнського благодійного туру курсанти Академії СБУ провели у Черкасах вечір пам’яті загиблих під час проведення антитерористичної операції співробітників Служби безпеки України. Вони представили виставу-реквієм «Війна без строку…» та виставку картин «Невидима варта».

28876928_550622878650241_743144242_o-600x400

Про це повідомляє «Дзвін».

Вшанувати загиблих Героїв прийшли представники органів державної влади, співробітники Управління СБУ в Черкаській області, військові та духовенство, а також курсанти і студенти місцевих вишів. Ректор Академії СБ України Сергій Кудінов зазначив, що колектив навчального закладу розпочав всеукраїнський благодійний тур у січні 2017 року. Нині захід уже відвідали одинадцять тисяч людей у різних куточках нашої країни. Черкаси стали шістнадцятим містом України, де відбувся доброчинний вечір.

«Ми продовжуємо нести людям правду про війну та увічнювати подвиг співробітників СБУ, адже у кожному місті відчуваємо, що це потрібно Україні та українцям. Те, що не дозволяє нам стояти осторонь, так це любов до рідної землі та пам`ять про наших загиблих Героїв», – наголосив Сергій Кудінов.

Глядачі ознайомилися із репродукціями виставки картин та переглянули виставу-реквієм. Під час заходу колектив Академії також презентував один із фільмів відеопроекту «Пам’ятаємо», присвячений підполковнику СБУ Володимиру Шкірі, який загинув 24 червня 2014 року під Слов’янськом у збитому терористами гелікоптері.

Кошти, зібрані під час благодійного заходу, передали до Черкаського обласного госпіталю ветеранів війни для потреб Центру реабілітації учасників антитерористичної операції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100