реклама

реклама

З метою інформування та сприяння зайнятості населення фахівцями Катеринопільського районного центру зайнятості спільно з районним військовим комісаріатом проведено семінар для безробітних з орієнтації на службу за контрактом в Збройних Силах України.

фото

У заході взяли участь військовий комісар – майор Дмитро Дріжчаний та 38 осіб з числа безробітних. До районного центру зайнятості постійно надходять вакансії з місцевого військового комісаріату. Слід зазначити, що у цьому році 2 осіб, які отримали направлення на працевлаштування за такими вакансіями вже підписали контракт і проходять військову службу у лавах української армії.

Дмитро Дріжчаний детально розповів про те, яким чином проходить відбір кандидатів на військову службу: «Спочатку потрібно пройти медичну комісію, тестування з метою виявлення професійних якостей військовослужбовця, таких як: цілеспрямованість, рішучість, дисциплінованість, організаторські здібності та інші. Потім, визначивши рівень підготовки і бажання претендента, видається направлення до тієї чи іншої військової частини України з урахуванням кадрових потреб».

Під час бесіди військовий комісар також ознайомив присутніх з переліком вакантних посад військових частин Черкаської області. Ось деякі з них – це і водії багатовісних автомобілів, і оператори плаваючих гусеничних тягачів, транспортерів, також стрільці, розвідники та багато інших.

Розповівши про строки та умови контракту для різних категорій населення, Дмитро Дріжчаний також ознайомив із перспективами навчання у вищих військових навчальних закладах, умовами прийняття, матеріальним забезпеченням, соціальним та правовим захистом військовослужбовця.

По завершенню всі бажаючі мали змогу поставити додаткові запитання та проконсультуватися щодо умов та специфіки потенційної роботи з представником військового комісаріату.

Катеринопільський районний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #6 прохожий 11.03.2018 22:13
ЗСУ, поліція, пенсія, пільги, а хто ж на них працювати буде?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Додаткове питання 11.03.2018 22:03
В якому полку Дрищаний служили?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Небайдужий 11.03.2018 16:55
Цитую А що з пенсія?:
А скільки потрібно служити до пенсії? Чи до пенсії дослужать тільки тилові та з военкоматів

Урядовці запевняли, що розмір пенсій військовослужбо вців, які приймали участь в бойових діях буде більший в рази, ніж у тих військовослужбо вців, які проходили службу в тилу і як кажуть в народі "пороху не нюхали". Проте, постанова Уряду № 103 чомусь цього не передбачає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 А що з пенсія? 11.03.2018 14:45
А скільки потрібно служити до пенсії? Чи до пенсії дослужать тільки тилові та з военкоматів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Щоб люди йшли 11.03.2018 14:40
Потрібн гарні пенсії а без них , мало тих хто буде служити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100