реклама

реклама

З приміщення одного із ТОВ троє чоловіків викрали металеві вироби, які збули на брухт. Ними виявились раніше судимі жителі міста Золотоноша. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

236155 Про це інформують у поліції Черкаської області.

До чергової частини Золотоніського відділу поліції звернувся охоронець одного із товариств міста. Він повідомив, що до складського приміщення проникли невідомі. Одного із них заявник спіймав на місці вчинення кримінального правопорушення, інші втекли. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Інших учасників крадіжки правоохоронці розшукали та доставили до відділу поліції. Ними виявились раніше судимі 23-річні місцеві жителі. Вони розповіли, що це не перша крадіжка з території товариства за їх участі. Викрадене вони збували на металобрухт, а гроші витрачали на власні потреби.

За даним фактом слідчим відділом Золотоніського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до шести років. Триває досудове розслідування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100