реклама

реклама

FB_IMG_1518978247603-175x125 Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки України. З метою підготовки кваліфікованих і готових вчити по новому вчителів запроваджені очні та онлайн-курси.

Для педагогів-практиків це чудова можливість збагатитися новими знаннями та методиками у навчанні сучасних дітей.

Учителі школи №3-колегіуму, які будуть працювати в перших класах у новому навчальному році, Наталія Жиганюк та Інна Кодола, почали навчання на означених курсах. Так, у лютому на очних курсах, які протягом двох днів пройшли в Смілі, тренером Світланою Сигидою було проведено практичні завдання та вправи на створення дитячого колективу, а також позитивного психологічного мікроклімату.

Вчителями переглянуто навчальні відео та успішно пройдено тестування відкритих модулів онлайн-курсів.

Про це інформує газета "Сміла"

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Петрович 12.03.2018 09:25
На 27 році Незалежності нарешті дійшло, що потрібно навчати по новому. Сміла рулить...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Prof 11.03.2018 19:55
Нова українська школа ---це програма дебілізації українських дітей. Ця програма передбачає відміну викладання фізики, математики, хімія і біології. Запровадження закону божого. І збільшення кількості годин на англійську мова. Завдання НУШки Гриневич це виховання прислуги для європейських країн, ліквідація української науки. Виховання тупої нації, якою бариги Порошенко, Кириленко і Гриневич будуть править вічно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100