реклама
Sucurity Police

реклама

Подяку за збереження історії енергетики та ноутбук для роботи отримав творець музею лічильників у Канівському РЕМі Станіслав Пересунько. Їх ентузіасту особисто вручив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

1520753980_img_0549

Про це інформують на підприємстві.

Унікальний музей антикварних електролічинильників розташовується у Канівському РЕМ. Побачити цікавинку на власні очі приїхав голова правління, він відвідав кабінет-музей, дізнався з перших вуст історію його створення та ознайомився з експонатами.

– Про цей музей дізнався, прочитавши статтю на сторінках сайту Товариства. І захотів познайомитись із його творцем і потиснути йому руку. Просто чудово, що серед нас є такі люди, як Станіслав Пересунько, які не тільки сумлінно працюють, але й не забувають зберігати історію, – захоплено підкреслив Олег Григорович, і тут же доручив керівнику Канівського РЕМу створити умови для розвитку ідеї Пересунька. На думку голови правління, музей у Канівському РЕМі варто зробити показовим.

Не приховував радості і творець музею Станіслав Пересунько.

Без минулого немає майбутнього. Хранитель музею отримав нагороду.

– Дуже приємно, що і цей аспект моєї роботи не залишився без уваги. Новенький ноутбук – просто чудовий подарунок, бо мені доводилось працювати зі старезним ноутбуком, якому більше 10 років. А ще дуже гріє душу обіцянка голови правління про те, що за оберігання музею я отримуватиму 10-відсоткову надбавку. І якщо це справдиться, обіцяю, що сумлінно і чесно відпрацюю кожну копійку.

На завершення Олег Самчук підкреслив, що зробить все для того, щоб всі рідкісні та раритетні електролічильники, які знаходитимуть працівники Товариства у будь-якому куточку області, обов’язково поповнювали фонди цього музею.

1519996165_2

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Черкащанин 12.03.2018 21:45
Молодець! Добре, коли є такі позитивні люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100