реклама

реклама

У Черкасах хочуть нагородити рятувальників та працівників ПАТ «Черкасиобленерго», які брали участь у ліквідації наслідків негоди, коли містяни три дні просиділи без води. Це пропонує депутат Тарас Коломієць, що виступив на сесії міськради.

fghgjbigfb-500x322

« Наприкінці січня черкасці прожили непростий тиждень, внаслідок аномальних снігопадів стався порив електромережі і люди три дні сиділи без світла. Рятувальники та працівники ПАТ «Черкасиобленерго» наполегливо працювали, тому пропонуємо відзначити їх», — сказав депутат.

Для цього просить дати доручення департаменту фінансової політики віднайти механізм для відзначення переліку працівників, який він зачитав на сесії.

Але це сподобалося не всім. Так депутат Павло Карась назвав подібні дії повним нівелюванням нагород.

«Гірше нівелювати міську нагороду не можна. Давайте тоді нагороджувати усіх працівників недичної невідкладної допомоги, всіх працівників водоканалу, комунальників, вчителів, усіх, хто в цей непростий час працював. Може не варто перетворювати міську нагороду на пустий папірець!» – сказав депутат.

Депутати підтримали запит, але тепер він має бути розглянутий на профільній комісії.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Михаил 13.03.2018 19:03
А я б нагородив бабусю, яка з залізничного вокзалу на "кравчучці" везла 2 каністри води через 3 квартали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Юра 13.03.2018 16:41
Так зі свого власного карману і нагороджуйте, або коштом партії Мойші Бродського.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #2 ДЖЕКО 13.03.2018 12:15
Ну так, аякже. "Обленерго" - це колектив із 3800 працівників. От вільний демократ" Коломієць і хоче "дружити", такий кусок електорату.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Адвокат 13.03.2018 12:14
Нагороджувати за виконання своїх посадових обов'язків? Абсурд! Нагородіть черкащан, які через бездіяльність міської влади потрапили в ЧП! Нагородіть людей, які пробиралися через кучугури до роботи через те, шо ЧЕЛУАШ вчасно не почистив вулиці і тротуари! Чому не карають винних в несвоєчасній очистці захисної полоси ЛЕП, а також відсутності резервного живлення станції водозабору?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100