реклама

реклама

З кожним роком кількість команд стрімко збільшується. Так 2016-го року взяло участь 9 команд, наступного – 14, а цього року вже 17 команд. Змагання проходили у три етапи.

1

Перший етап відбувався у Шабельниках, Новій Дмитрівці, Антипівці та Вознесенському. До ІІ-го етапу, який відбувся у с. Кропивна вийшли команди з Шабельників, Гельмязова, Нової Дмитрівки, Антипівки, Піщаного, Вознесенського та Благодатного.

Методом жеребкування команди були поділені на дві групи по чотири команди. І нарешті до третього фінального етапу, який проходив 11 березня у Кропивні вийшли 4 команди – Благодатне, Гельмязів, Коробівка та Шабельники.

У фіналі команди грали по круговій системі методом жеребкування, провівши кожна по три гри. У запеклій, важкій та емоційній боротьбі вирвали перемогу команда із Шабельників, котрі мали наймолодших уболівальників. Друге місце посіли Благодатне із найчисельнішою і найгучнішою групою підтримки. А третє – дівчата з Коробівки – переможці попередніх двох поспіль років.

На змаганнях були присутні голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий, перший заступник Володимир Денисенко та керівник апарату райдержадміністрації Вікторія Краснобай.  Очільник району привітав усіх учасників змагань, вручивши капітанам чотирьох команд букети квітів. Переможці отримали грамоту, кубок і медалі. Призери одержали грамоти і медалі, а четверта команда нагороджена грамотою за участь у фіналі.

Про це інформують в Золотоніській РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100