реклама

реклама

ДО «Комбінат «Дніпро» (входить в систему Держрезерву України), що знаходиться в місті Сміла Черкаської області, отримав надходжень на загальну суму 5 257 тис. грн., перевиконавши очікувані показники на понад 180%.  Про це під час підсумкової річної погоджувальної ради повідомила генеральний директор ДО «Комбінат «Дніпро» Наталія Матусевич.

Gate_ZUZ-6651

За її словами, таких показників вдалося досягти завдяки активній політиці залучення нових контрагентів, укладання з ними договорів на основні та додаткові послуги, а також  збільшення обсягів навантажувально-розвантажувальних робіт.

«Суттєве збільшення обсягів наданих комбінатом послуг на комерційній основі було одним з пріоритетних завдань на 2017 рік. Ми з ним більш, ніж добре впорались, адже маємо чіткий план розвитку та суттєві власні ресурси. Так, якщо говорити про джерела надходжень, то справжнім рекордом ДО «Комбінат «Дніпро» за останні кілька років стало  суттєве збільшення кількості завантаження/розвантаження вагонів. Так, лише за січень 2018 р. кількість таких вагонів склала 85 одиниць. При тому, що за весь 2016 рік ця цифра була лише 134», - прокоментувала результат комбінату генеральний директор.

Не  менш важливими та показовими для комбінату є й обсяги сплачених податків за звітний 2017 рік, а також загальний обсяг витрачених коштів на модернізацію. Так, минулого року ДО «Комбінат «Дніпро»  сплатив різного роду податків та зборів на загальну суму  понад 880 тис. грн. Загальний показник вкладених у модернізацію коштів склав майже 1,5 млн.грн.

«Не секрет, що комбінат має давню історію та є однією з найстаріших державних організацій не лише системи держрезерву, а й Черкаського регіону. Однак, щоб активно працювати та конкурувати з приватними підприємствами нашого напрямку, ми, звісно, маємо модернізувати свої зберігальні потужності, що, власне, й робимо. Запевняю, що цього року об’єми модернізаційних процесів на комбінаті не зменшаться, адже від цього залежатиме подальший наш активний розвиток», - запевнила Наталія Матусевич.

Серед предметів модернізації очільниця комбінату назвала ремонт покрівель складів,  внутрішнє вапнування складських приміщень, придбання акумуляторних батарей до електронавантажувачів,  ремонт електродвигуна  крану,  модернізацію систем відеонагляду, освітлення, пожежної охорони, встановлення автоматичних воріт, LED прожекторів і т.і. Увесь цей об’єм робіт дозволив розширити зберігальні площі комбінату, збільшити кількість одиниць техніки в експлуатації та потужностей для виконання вантажних робіт, а також проводити енергозберігаючі заходи.

Слід зазначити, що показник надходжень  державних організацій системи Держрезерву у 2017 році склав 90,4 млн. грн., що перевершує очікуваний результат на 30%, а в порівнянні з 2016 роком на 41% більше.

Про це інформує прес-служба компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 14.03.2018 22:38
Добре коли резерви не тільки вивозяться, а ще і поповнюються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100