реклама

реклама

Цієї ночі на Черкащині розпочалося погіршення погодних умов у вигляді снігопаду.

3

У зв’язку з погіршенням погодних умов на Черкащині з 14 березня упродовж всієї ночі, дорожні організації ДП «Черкаський облавтодор» працювали у цілодобовому режимі для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами державного значення.

Станом на ранок 15 березня обмежень у русі транспорту на території Черкаської області немає, проїзд забезпечено.

Температура повітря по області становить від 0 до +1 градусів за Цельсієм. Стан покриття автодоріг: місцями мокре, місцями засніжене. Сніг, місцями дощ.

Роботи із очищення проїзної частини від снігу, для забезпечення безпечного і безперешкодного проїзду автодорогами загального користування державного значення, філіями ДП «Черкаський облавтодор» розпочалися вночі 15 березня на початку снігопаду. На автомобільних дорогах державного значення області цілодобово працювало понад 80 працівників та 100 механізмів, рух автодорогами області забезпечено. Завдяки злагодженій роботі філій ДП «Черкаський облавтодор» вдалося уникнути ускладнень в русі. Для боротьби з ожеледицею на дорогах та наслідками снігопаду було використано більше 300 тонн протиожеледної суміші.

Зважаючи на ускладнення погодних умов 15 березня, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв утриматися від поїздок та забезпечити безперешкодну роботу снігоприбиральної техніки, адже це перш за все безпека усіх учасників дорожнього руху.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує водіям, що синоптики прогнозують значне погіршення погодних умов 17-19 березня та складні погодні умови: сильний дощ і мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу з різким поривчастим вітром та поступовим зниженням температури повітря.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв бути пильними та максимально уважними, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100