реклама
Sucurity Police

реклама

14 березня голова обласної ради Олександр Вельбівець із робочою поїздкою побував у Канівському районі, де взяв участь у роботі пленарного засідання сесії районної ради та передав ключі від двох автомобілів швидкої медичної допомоги типу «В» (реанімобіль), що були закуплені на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів.

1,

У роботі сесії районної ради також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Сергій Овчаренко, депутат обласної ради Володимир Братаніч, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Лобас, директор комунальної установи «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ігор Фесун та інші.

– Я сьогодні виконую приємну місію, що стала результатом спільної продуктивної роботи депутатів обласної та Канівської районної рад, влади різних рівнів і була спрямована на покращення якості надання екстреної медичної допомоги жителям Канівського району. Нагадаю, що відповідно до обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки» вперше за час існування Центру екстреної медичної допомоги придбано 8 автомобілів швидкої медичної допомоги типу «В» на умовах співфінансування з бюджетів різних рівнів на загальну суму майже 16 млн. грн. Відзначу, що Канівський район одним із перших виділив кошти на придбання двох автомобілів у розмірі 2 млн. 250 тис. грн, тому хочу в першу чергу подякувати усім присутнім за те, що у вашому районі є чітке розуміння і підтримка озвучених пріоритетів фінансування проектів і програм, які схвалюються на рівні області чи озвучуються на початку року головою облдержадміністрації. Сьогоднішня подія – підтвердження ефективності такої співпраці, що дозволила вирішити одну із важливих проблем району – забезпечити швидку медичну допомогу повністю укомплектованими реанімобілями, що будуть обслуговувати жителів вашого району, – наголосив Олександр Іванович та вручив ключі від автомобілів водіям бригад швидких місцевого підрозділу Центру екстреної медичної допомоги.

До слова, район отримав ще два автомобілі швидкої допомоги, що були закуплені за кошти державного бюджету за сприяння народного депутата України Владислава Голуба.

У ході сесії депутати районної ради обговорили та затвердили публічний звіт голови райдержадміністрації Дмитра Шелеста за роботу в 2017 році; звіт райдержадміністрації про виконання Програми соціально-економічного розвитку району та про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств та установ районної ради за минулий рік; схвалили Програму соціально-економічного розвитку району на 2018 рік і Програму розвитку інформаційного простору району на 2018-2020 роки; внесли зміни до районного бюджету на поточний рік, а також схвалили ряд інших важливих рішень із питань життєдіяльності району.

відділ патронатної служби виконавчого апарату Черкаської обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100