реклама

реклама

Стадіон «Колос» відокремлюється від Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи в окремий комунальний заклад з новою назвою «Шпола Арена». Відповідне рішення про утворення комунального закладу «Шпола Арена» схвалили депутати міської громади на останній сесії.

mop Про це йдеться на сайті міськради.

Після ліквідації юридичної особи стадіону «Колос» даний спортивний об’єкт перейшов в підпорядкування Шполянської дитячо-юнацької спортивної школи, яка була передана з районної власності у власність об’єднаної громади.

У Шполянській міській раді вже є власне бачення розвитку цього об’єкту не лише як стадіону, а й цілісного спортивного комплексу, де окрім тренувань по футболу можна буде займатись й іншими видами спорту із залученням відповідних спеціалістів.

-– Перспектива осучаснення стадіону обговорювалась із соціальними партнерами громади. Розглядається можливість подання проекту до Державного фонду регіонального розвитку на 2019 рік із співфінансуванням за кошти соціальних партнерів та частково міського бюджету, – зазначив міський голова Сергій Кравченко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100