реклама
Sucurity Police

реклама

Минулої неділі на центральному ринку Шполи, як кажуть, яблуку ніде було впасти. Погода сприяла, аби після снігопадів та заметених доріг жителі сіл району змогли приїхати щось продати та й скупитися.

index Про це пишуть «Шполянські вісті».

Найбільшим попитом користувалося м’ясо, бо вже о 8-ій годині ранку у м’ясному павільйоні лише у кількох продавців на прилавку можна було побачити цей продукт. За один кілограм м’якоті свинини правили вже 130-140 гривень. Як пояснювали продавці, люди скуповують м’ясо, аби запастися до Великодня, що настане за кілька тижнів. Є побоювання, що продукт здорожчає на кілька десятків гривень. Тож, хто прийшов до павільйону близько 9-ї ранку, міг купити хіба що сала за ціною від 60 гривень за кілограм.

Людно було й біля ятки з капустою, буряками й цибулею з Водяного. Продавець з городньої бригади СТОВ «Урожай» ледве встигала відпускати клієнтів. Особливим попитом користувалася капуста – її брали по кілька головок, а то й сітками. «Я всю зиму пиріжки з цієї капусти печу, — розповідала жінка в черзі. — Капуста смачна і соковита, та ще й дешева».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100