реклама

реклама

Черкаський виробник засобів захисту рослин і мікродобрив ТОВ «Фабрика агрохімікатів», що входить до ГК Ukravit, пройшовши сертифікаційний аудит виробництва, підтвердив відповідність вимогам міжнародних стандартів ІSO в галузі менеджменту якості, охорони навколишнього середовища та охорони праці.

IMG_4883

13 березня представники компанії з незалежної сертифікації BUREAU VERITAS провели вручення сертифікатів ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 та OHSAS 18001:2007 керівництву підприємства ТОВ «Фабрика агрохімікатів». Це означає, що системи управління якістю, екологічного менеджменту та охорони праці ТОВ «Фабрика агрохімікатів» приведено у відповідність до вимог вище зазначених стандартів. Це значно розширює можливості виходу черкаського виробника на міжнародні ринки.

– Серед хімічних підприємств України зовсім небагато підприємств, хто спромігся на впровадження жорстких вимог міжнародних стандартів, – констатує представник компанії BUREAU VERITAS Ukraine Дмитро Фєфєлов.

Для довідки: ISO 9001 – це система управління якістю, сертифікація за якою гарантує, що підприємство може випускати продукцію на стабільному рівні якості та постійно його підвищувати.

OHSAS 18001 – міжнародний стандарт системи менеджменту гігієни і безпеки праці. Мета впровадження — підвищити безпеку виробництва, ефективно керуючи пов'язаними з ним ризиками для людини.

ISO 14001 – сертифікат того, що виробник прагне мінімізувати власний негативний вплив на навколишнє середовище.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100