реклама

реклама

14 березня до Черкаського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужих рибалок про грубе порушення правил рибальства у Кременчуцькому водосховищі, що у м. Канів. Рибоохоронні патрульні одразу виїхали на місце події. В результаті перевірки, з водойми було вилучено близько 2 км сіток та 50 кг риби, а саме: червонокнижний йорж носар, судак, лящ та плоскирка. Власника майна встановити не вдалось.

image_64834412

За фактом порушення патрульні склали Акт виявлення та вилучення безгосподарського майна.

«Щиро дякуємо громадянам за їхню оперативність, допомогу та небайдужість до рибної галузі. Ваша підтримка для нас дуже важлива. Будемо працювати в тому ж напрямі. У разі виявлення порушень – прохання телефонувати на номер всеукраїнської безкоштовної «гарячої» лінії: 0-800-50-52-50», - заявили в Управлінні Держрибагентства у Черкаській області.

image_64834411

Довідкова інформація:

Заборонено ловити водні біоресурси, використовуючи при цьому вибухові і отруйні речовини, електрострум, колючі знаряддя, вогнепальну та пневматичну зброю, промислові та інші знаряддя лову, виготовлені із сіткоснастевих матеріалів, а також способом багріння та спорудження гаток (відповідно до Правил любительського і спортивного рибальства).

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100