реклама

реклама

9eb7cbba330e713b6cf540685f66cc60 Депутат Черкаської облради Олексій Давиденко тепер змушений ходити на допити в поліцію. А все через те, що він поскаржився керівництву області на бездіяльність Смілянської місцевої прокуратури та її керівника.

– Нещодавно я публічно поскаржився голові ОДА Юрію Ткаченку на діяльність прокуратури Сміли та конкретно міського прокурора пана Яценка. І що ж? Тепер за зверненням прокуратури мене викликають в поліцію до слідчого на допити. Там сидять молоді хлопці, що мені в сини годяться, відводять очі. Звісно, не напряму, але дають зрозуміти, що тепер до мене мають справу за зверненням прокурора. А тих, хто торгує металобрухтом, розповсюджує наркотичні речовини (через що, власне, я і обурювався), так і не чіпають. То чим насправді займаються правоохоронні органи? Душа болить через такий стан справ в країні, – обурюється депутат обласної ради.

Він звертається до всіх підприємців, щоб не були байдужими і об’єднувалися.

– Вважаю, якби я був безробітним, то до мене і моїх звернень особливо не було б уваги. А оскільки я підприємець, керую колективом, відповідальний за долі значної кількості людей, то до мене і почали застосовувати такий своєрідний тиск, щоб я не критикував бездіяльність кого не слід. Та я не мовчатиму, а навпаки, й надалі реагуватиму на проблеми регіону. Й інших підприємців прошу долучатися та об’єднувати, не бути байдужими. бо поодинці нічого не вдасться зробити ,а разом, об’єднавшись, можна справді вирішити багато проблем і Сміли й області, – сказав депутат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #3 007 17.03.2018 09:37
Іще одна жертва мєнтовського бєспрєдєла. :lol: Давиденко полюбляє створювати собі імідж ображеного, щоб його хоч по цьому впізнавали. Про наркоту, злочинність і т.д.говорять всі кому не лінь, а тому він нам зовсім нового не повідомив зовсім. Тим більш його звернення було тупо ні про що.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 фокс 16.03.2018 23:00
Правоохоронці такі правоохоронці :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #1 смілянин 16.03.2018 18:13
Язик не повертається такий орган називать прокуратурою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100