реклама

реклама

15 березня в Управлінні ДСНС України у Черкаській області відбулась робоча зустріч із співробітниками Департаменту безпеки Консультаційної місії Європейського Союзу в Україні.

комісія

Про це інформує прес-служба ДСНС України.

Як відомо, у нашій державі, відповідно до підписаної та ратифікованої 4 лютого 2015 року між Урядом України та Європейським Союзом угоди, діє спеціальна Консультативна місія Європейського Союзу.

Мета цієї місії реформування в Україні сектору цивільної безпеки.

Упродовж двох років від ратифікації Угоди тривала робота на рівні Міністерств та відомств, а від початку 2017 року діяльність місії було розширено й на регіони.

Проте, передумовою «регіональної» роботи, у відповідності до стандартів та гарантування безпечного робочого середовища для персоналу місії, є оцінка чинників небезпек регіону, що можуть становити загрозу для персоналу КМСЄ.

Тож під час зустрічі начальник управління ДСНС України у Черкаській області Віктор Гвоздь, детально зупинився на наявній системі реагування на можливі небезпеки у зоні відповідальності та поінформував представників КМЄС про загрози, які існують у регіоні.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Перехожий 18.03.2018 11:50
Прочитавши зрозумів таке:"С точки зрения банальной эрудиции каждый индивидуум, критически мотивирующий абстракцию, не может игнорировать критерии утопического субъективизма, концептуально интерпретируя общепринятые дефанизирующие поляризаторы, поэтому консенсус, достигнутый диалектической материальной классификацией всеобщих мотиваций в парадогматическ их связях предикатов, решает проблему усовершенствова ния формирующих геотрансплантац ионных квазипузлистато в всех кинетически коррелирующих аспектов"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100