реклама

реклама

Черкаською місцевою прокуратурою з метою запобігання, виявлення та профілактики вчинення злочинів на території міста Черкаси та Черкаського району систематично здійснюється моніторинг джерел засобів масової інформації.

Так, у жовтні 2017 року, за результатами розгляду публікації в ЗМІ, порушено кримінальне провадження за фактом стихійної торгівлі психотропними засобами на території Південно-Західного району у місті Черкаси.

В ході досудового розслідування зазначеного провадження проведено комплекс слідчих та негласних слідчих (розшукових) заходів, завдяки яким 14.03.2018 Черкаською місцевою прокуратурою спільно з працівниками ГУНП в Черкаській області та Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області викрито незаконну діяльність групи осіб, пов’язану зі збутом психотропних засобів на території Південно-Західного району міста Черкаси.

Як виявилося, до вчинення злочинів причетні 6 осіб, серед яких є і неповнолітня особа. Вказані особи затримані у порядку ст. 208 КПК України, їм повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконнийзбут психотропних речовин або їх аналогівза попередньою змовою групою осіб із залученням неповнолітнього) КК України та, на даний час, планується звернення до суду для обрання підозрюваним міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: за вчинене кримінальне правопорушення особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100