реклама

реклама

У Черкасах відбулася міська інтерактивна гра з християнської етики. 40 школярів долучилися до заходу. Участь узяли учні 9-11 класів міських шкіл № 2, 5, 6, 8, 9, 24, 29 та школи «Софія». Організаторами гри стали Черкаська гімназія № 9, на базі якої і відбувся захід, міський методичний кабінет, Асоціація педагогів-християн Черкащини. Ініціатором та координатором виступила вчитель гімназії Світлана Полозенко.

Учасники гри об’єдналися у 5 команд і гуртом розкривали тему, яку їм випала. Вони висловлювали власну позицію з того чи іншого питання християнської тематики, ставили та відповідали на запитання інших учасників. Крім того, самі оцінювали як себе, так і інші команди. Кожен учасник отримав у подарунок книгу.

29388823_808722102645666_557414659699769344_o

«Ідея провести такий захід із християнської тематики у мене виникла вже давно, реалізувати вдалося лише зараз, - ділиться враженнями Світлана Полозенко. – Формат обрали не зовсім стандартний – інтерактивна гра. Це дозволило дітям показати знання через власне розуміння, висловити власне бачення, свою точку зору. Особливо це виявилося у процесі діалогу між учасниками».

Такий захід планують зробити традиційним для школярів. Також у планах – організувати діалоги й для дорослих на духовні теми.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Демократія 20.03.2018 13:19
У нас з дитинства привчають порушувати Конституцію, а потім скаржаться що в дорослому віці її поголовно порушують всі: від громадян до Президента. Від того так і живемо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Пошливы 20.03.2018 11:29
Ты не прав Prof, и прекрасно об этом знаешь. Такие мероприятия начались не сейчас. Расцвели они при региАналах. Просто любой власти выгодна религия рабов. Выгодно воспитывать из людей покорных винтиков. Христианство для этой цели хоть и не идеально, но подходит. Магометанство лучше, но нет, так сказать, электоральной базы. Беда ещё в том, что у нас море православных конфесий, что разъединяет народ. А одна конфесия вообще служит захватчику. А например в Польше одна конфесия. И даже не католическая, а польская. В Литве поляк никогда не пойдёт в литовский костёл. Только в свой. Поэтому пока и у нас не будет своей украинской одной конфесии мы будем проигрывать и полякам, и рашистам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 правда 20.03.2018 10:37
А якщо я проти християнської етики, яка каже, що треба вибачати ворогів і підставляти їм другу щоку? Що тоді? Куди дівати дитину? Чому такі некоректні заходи ви проводите в школі?? Чому б вам не провести такі заходи в маєтку Софронія чи Іоана?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Prof 20.03.2018 10:30
Чергове грубе порушення Конституції України. Церка відокремлена від держави, а школа від церкви. Це означає, що такі заходи категорично заборонені в школах, адже вони грубо ображають почуття атеїстів і порушують права дітей. Але владі бариг плювати на Конституцію, головне це виховання рабів, які покірно будуть воювати за барижного президента і працювати на барижних олігархів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Черкасчанин 19.03.2018 17:55
Ничо так себе, Скрепенько....Вперед!Обгоним и перегоним Россию по духовности.Нет бездуховному западу!! :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100