реклама

реклама

19 березня о 01:37 до оперативно координаційного центру Управління надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку на вулиці Волкова.

Займання у квартирі виявив господар, який намагався власними силами, за допомогою підручних засобів загасити полум’я. Коли чоловік зрозумів, що самому йому не впоратися, він зателефонував до Служби порятунку за номером «101».

1

На місце події оперативно прибув черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Працюючи у складі ланки газодимозахисників, вогнеборці на прохання батьків вивели у безпечне місце із задимленої квартири на п’ятому поверсі переляканого 8-річного хлопчика. Внаслідок події дитина не постраждала.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС, пожежу вдалося о 01:49  локалізувати, а о 01:50 повністю ліквідувати, а також запобігти подальшому поширенню вогню. До гасіння залучалися 2 одиниці спецтехніки та 7 чоловік особового складу пожежно-рятувального підрозділу.

У результаті пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку, телевізор та кондиціонер. За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки, інформують в ДСНС

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100