реклама

реклама

Адміністративна колегія Черкаського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України зобов’язала КП «Ринок» (м. Корсунь-Шевченківський) привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства про захист економічної конкуренції.

Як встановило Відділення, Ринок застосовував економічно необґрунтовані тарифи на послугу з надання місць для торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами та надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринку.

Аналіз розрахунків на вищезазначені послуги показав, що Підприємством було завищено витрати за рахунок непропорційного їх рознесення по видам послуг.

КП «Ринок» тарифи на комплексні послуги з надання місць для торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами,  надання в оренду торгових приміщень (площ) на ринку в межах м. Корсунь-Шевченківський привів до економічно обґрунтованого рівня.

З квітня поточного року, тарифи на комплексні послуги з надання місць в критому ринку під торгівлею м’ясопродуктами буде знижено з  5,3 грн. до 4,57 грн. за 1 кв.м., інформують в АМКУ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100