реклама

реклама

Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку нагородили 50 переможців першого етапу Всеукраїнського конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування і розвиток». Серед фіналістів – учениця 10 класу Червонослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 (Черкаський район) Софія Веретільник.

9718d465a94defa52aaad0a33a25f2d7_L

Про це повідомляють «Сільські обрії».

Дівчина в своєму творі написала, чому вона хоче бути екологом і що для цього робить: «Моє бажання бути екологом не закінчується на пропаганді збереження довкілля, зовсім ні. Я залюбки хотіла б проводити моніторинги, аналізи, виїжджати в експедиції. Я готова віддатися своїй професії повністю, адже справді хочу відповідати трьом ознакам справжнього майстра своєї справи. По-перше, бути професіоналом. По-друге, творчо підходити до роботи. І по-третє, бути корисною для людей. Я вірю, що завдяки моїй праці світ стане кращим. Ми, молоде покоління, вирішимо багато проблем біосфери, створимо техніку, яка не шкодитиме довкіллю, повернемо нашій планеті «здоровий колір обличчя». Повітря стане чистішим, флора – зеленішою, а фауна – багатшою. Люди поборють тяжкі хвороби, а життя на Землі більше не буде проблемою. І, сподіваюся, ми не будемо шукати «притулку» на інших планетах».

Усіх учасників заходу привітали та вручали сертифікати переможців організатори конкурсу Марина Саприкіна (голова правління Центру Розвитку «КСВ»), Тетяна Колесник (менеджер з комунікацій «ПУМБ»), Леся Яремійчук (начальник відділу молодіжної політики управління молоді та спорту КМДА).

Учасники знайомилися, розповідали про себе та професію, яку обрали, взяли участь в дискусії «Лайфхак: як побудувати успішну кар’єру?» із успішними людьми та топ-менеджерами, а саме з Ігорем Падалкою, Катериною Дегтяр та Дмитром Слиньком.

– Люди, з якими ми спілкувалися, розповіли багато цікавого, дали цінні поради та надихнули нас, молоде покоління, працювати та навчатися задля кращого майбутнього. Це неабиякий досвід. Такі конкурси є актуальними й необхідними, адже правильний вибір своєї професії є фундаментом, аби в майбутньому стати успішною людиною, яка зробить Україну однією з найрозвиненіших країн, - переконана Софія.

Ученицю підготувала вчитель української мови та літератури Людмила Вакуліна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100