реклама

реклама

З метою підвищення конкурентоспроможності жінок на сучасному ринку праці, сприяння їх працевлаштування та надання психологічної підтримки у Корсунь-Шевченківському районному центрі зайнятості проведено тренінг для жінок на тему: «Успішна жінка». Участь у заході взяли 16 безробітних жінок, яким тривалий час не вдається знайти підходящу роботу.

На зустріч було запрошено практичного психолога та громадського діяча Володимира Зініченка.

після заходу Корсунь

Відповідаючи на питання: «Що потрібно жінці для успіху?», учасниці тренінгу говорили про те, що сучасна жінка прагне мати достойну роботу, освіту та намагається це все поєднувати із материнством та  сім’єю. Дехто говорив про працелюбність, кохання, оптимізм, самодостатність, повагу оточуючих, самореалізацію, а також про наявність друзів та підтримку в родині.

Олена Задорожня, учасниця тренінгу, зазначила: «Обговорення проблеми не є її остаточним вирішенням, але отримання нової інформації та врахування досвіду інших людей є важливими складовими для вирішення складних питань, які стосуються пошуку роботи».

Під час заходу психолог проводив різноманітні вправи з метою виявлення індивідуальних психологічних особливостей кожної учасниці, пропонував завдання які допомагають підвищувати впевненість у собі.

Всі присутні одержали задоволення від спілкування та здобули корисну інформацію щодо успішної реалізації свого професійного потенціалу.

Корсунь-Шевченківський районний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Демократія 21.03.2018 13:15
З точки зору багатьох роботодавців: бути чоловіком, не вагітніти, не мати дітей і ніколи не хворіти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100