реклама

реклама

За влаштування нарколабораторії у квартирі та за схиляння особи до вживання психотропних речовин повідомлено про підозру черкащанину, повідомляє Черкаська місцева прокуратура.

8-2 Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення ч. 3 ст. 313 (незаконне придбання та зберігання обладнання призначеного для виготовлення психотропних речовин, з метою виготовлення психотропних речовин), ч. 1 ст. 315 (схиляння певної особи до вживання психотропних речовин) та ч. 1 ст. 317 (незаконне надання приміщення для незаконного вживання психотропних речовин) Кримінального Кодексу України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що гр. Ч. за власним місцем проживання в місті Черкаси незаконно виготовив психотропну речовину – амфетамін та в подальшому запропонував іншій особі вжити вказану речовину, на що останній погодився.

На даний час зловмиснику оголошено підозру, досудове розслідування триває, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх фактичних обставин та скерування обвинувального акту до суду.

У разі доведеності вини зловмиснику загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100