реклама

реклама

14 березня до Територіального сервісного центру МВС 7141, що діє в обласному центрі, звернувся 25-річний молодий чоловік для перереєстрації на нового власника по договору купівлі-продажу належного йому автомобіля марки Audi 100.

Працівники ТСЦ спільно з фахівцями Експертної служби МВС під час спільного дослідження виявили, що номерний майданчик з первинним номером кузова вирізаний, а на його місце вварений інший номер кузова відповідного розміру.

ауді

Слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції, яка прибула за викликом, задокументувала цей факт. Автомобіль та документи на нього вилучено та доставлено на майданчик тимчасового затримання транспортних засобів відділу поліції ГУНП в Черкаській області. Проводяться подальші перевірки.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області вкотре звертаються до всіх, хто вирішив здійснити таку недешеву покупку, як автомобіль, – бути пильними і обачними!

Щоб вберегтися від придбання проблемної автівки варто звертатися саме до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу та перереєстрації авто в присутності продавця та покупця. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно та заповнюється адміністратором в електронній формі.

Важливою процедурою в даному процесі є огляд експертами МВС транспортного засобу. Його мета – звірка ідентифікаційних номерів та перевірка реєстраційних документів. Такий огляд не потребує окремої сплати – його вартість вже включена у вартість послуги перереєстрації транспортного засобу.

прес-служба РСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 депутат 21.03.2018 14:08
Дуже ймовірно що старий власник авта не є його першим власником і цілком можливо, що вварювали номер попередні власники чи користувачі, можливо також, що навіть при перереєстрації авто експерт міг виявить переварені номери, а міг і не виявить, як тоді? Тепер виявляється, що кузов є краденим, а щоб доказать, що він був власністю іншої особи, очевидно потрібно знайти власника який би звертався з заявою про кражу даного авто і т. д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100