реклама

реклама

В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичиниза за підтримки ректорату на базі факультетів дошкільної та спеціальної освіти і соціальної та психологічної освіти відбувся 29 Міжнародний фестиваль арт-терапії «Аrt-praktik».

0

Про це інформує прес-центр УДПУ.

У роботі фестивалю взяли участь психологи, учителі, вихователі, соціальні працівники, викладачі, студенти, спеціалісти у сфері управління персоналом, медичні працівники, тренери та всі ті, хто творить себе як особистість — всього 270 учасників.

Фестиваль відкрила проректор з гуманітарних питань Наталія Ревнюк, яка привітала всіх учасників і передала їм слова вітання і побажання творчої і плідної роботи від ректора, професора Олександра Безлюдного. До вітань приєдналася начальник відділу у справах сім’ї та молоді Уманської міської ради Наталія Вдовиченко.

Офіційну частину фестивалю продовжила сертифікований арт-терапевт, бізнес-тренер, коуч, президент Східноукраїнської асоціації арт-терапії, організатор міжнародних фестивалів, автор книг, метафоричних карт, трансформаційних ігор, телеексперт, практичний психолог вищої категорії, кандидат педагогічних наук Олена Тараріна. Вона подякувала за теплий прийом і представила тренерів арт-терапевтів, які коротко презентували свої авторські програми.

Протягом дня кожен учасник фестивалю мав можливість взяти участь у п’яти лінійках майстер-класів. Дев’ятнадцять висококваліфікованих тренерів з різних куточків нашої країни та зарубіжжя щиро ділилися унікальними авторськими техніками, новинками в галузі арт-терапії, секретами мотивування і натхнення для щастя, арт-терапевтичним інструментарієм в роботі логопеда, інноваційними напрямками в роботі з дітьми, батьками і педагогами. Кожен майстер-клас було організовано в стилі «бери та впроваджуй».

Музичний подарунок учасникам фестивалю від факультету мистецтв презентували: народний аматорський ансамбль народного танцю «Яворина» (керівник – Сергій Куценко); народний аматорський колектив «Софія» (керівник – Василь Семенчук) та народний аматорський ансамбль сучасного танцю «Візаві» (керівник – Людмила Андрощук).

Учасники фестивалю також мали можливість ознайомитись з новинками фахової літератури, придбати вироби ручної роботи Hand Made, особисто познайомитись із авторами книг та майстрами, обмінятися досвідом, цікаво та корисно провести час у творчій атмосфері.

Фестиваль, який пройшов вперше в Умані, став унікальною подією в сфері психології і педагогіки України, мета якого полягала у розвитку професійної культури як майбутніх фахівців, так і досвідчених психологів, педагогів, соціальних працівників, логопедів, дефектологів засобами мистецтва у творчій діяльності.

7801

7903

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100