реклама
Sucurity Police

реклама

19 березня в приміщенні Уманського РВ Управління ДСНС України відбулась службова нарада за результатами ліквідації наслідків снігопадів, в якій взяли участь секретар Уманської міської ради Людмила Кирилюк та заступник начальника управління з реагування на надзвичайні ситуації Управління ДСНС України у Черкаській області полковник с.ц.з. Олександр Горобець.

5593f3d757a1df2c5cb71a1323e672b8

Про це інформують в Уманській районній раді.

Під час наради особовому складу 14 Державної пожежно-рятувальної частини передано нове спорядження, що було придбано за рахунок коштів міського бюджету. Кожен із рятувальників отримав нову сучасну пожежну каску та панорамну маску, що приєднується до апарата на стиснутому повітрі. Також за рахунок міського бюджету було придбано тепловідбивні костюми в кількості 4 шт. Загалом рятувальники отримали спорядження на суму 248 тис. гривень.

Секретар міської ради Людмила Кирилюк подякувала рятувальникам та зазначила: «Своїм високим професіоналізмом та самовідданою службою ви заслужили визнання і пошану українського народу. З честю стаєте захист життя людей, матеріальних цінностей та навколишнього середовища».

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків почесними грамотами та подяками представники Уманського РВ та 14 ДПРЧ були нагороджені грамотами Міністерства внутрішніх справ, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Управління ДСНС України у Черкаській області, Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради.

1634a0e84ba7e3877766598babee62ef

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100