реклама

реклама

Голова обласної ради Олександр Вельбівець у ході нещодавньої робочої поїздки в Маньківський район взяв участь у роботі сесійного засідання районної ради. На початку пленарного засідання голова обласної ради вручив керівнику Маньківської підстанції Центру екстреної медичної допомоги ключі від автомобіля швидкої медичної допомоги, що був придбаний у рамках виконання обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки» для Маньківського району.

1521445368_1

Про це інформує сайт Черкаської обласної ради.

За умовами виконання програми, сума бюджетного співфінансування від району на купівлю реанімобіля для надання екстреної медичної допомоги пацієнтам склала 1 150 тис. грн.

– Сьогодні виконую приємну місію – за дорученням активу області, депутатського корпусу, обласної державної адміністрації – дозвольте передати вам новий реанімобіль повністю укомплектований за всіма вимогами надання швидкої медичної допомоги, закуплений за спільної участі бюджетів області і Маньківського району. Висловлюю щиру подяку громаді, депутатському корпусу, райдержадміністрації, які не залишились осторонь стратегічних проблем медичної галузі та взяли активну участь у співфінансуванні. Переконаний, це суттєво вплине на якість надання екстреної медичної допомоги мешканцям вашого району та селища, – відзначив голова обласної ради.

За словами Олександра Вельбівця, ще один автомобіль швидкої такого ж класу сьогодні відправлять на потреби громади Монастирищенського району, що також долучився до співфінансування у рамках виконання обласної цільової програми «Екстрена медична допомога Черкащини на 2017-2020 роки».

Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного пленарного засідання. Першим було процедурно узгоджено та підготовлено до таємного голосування за кандидатури на голову районної ради. За результатами, головою районної ради обрано Світлану Лещенко, яка дотепер займала посаду заступника та виконувала обов’язки голови ради.

У ході засідання внесені зміни та доповнення до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; комплексної програми розвитку культури і туризму на 2011-2020 роки; районної програми розвитку архівної справи на 2015-2020 роки; Комплексної програми забезпечення техногенної та пожежної безпеки на території району, вжиття заходів щодо ліквідації наслідків можливих надзвичайних ситуацій та подій на 2016-2020 роки; до Статуту Маньківського районного центру культури і дозвілля тощо.

Затверджено нову редакцію Статуту Маньківської центральної районної лікарні та внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік, розглянуто ряд інших.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100