реклама
Sucurity Police

реклама

Формулу фінансування різних видів спорту розроблять на Черкащині. Про це домовився голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко з керівниками профільних федерацій області. На зустрічі обговорили стратегію розвитку спортивної галузі.

20180320_1041480-e1521557227400

Про це інформують в ОДА.

Як наголосив очільник Черкащини, поліпшення спортивної інфраструктури є пріоритетом обласної влади. Відповідне завдання він дав і керівникам районів. Також він подякував спортивним федераціям області за конструктивну співпрацю.

– У кожному районі мають бути визначені пріоритетні види спорту, де є попит і можливості, – сказав Юрій Ткаченко. – Щоби надалі мобілізувати ресурс на їхній розвиток із бюджетів різних рівнів. Тільки так ми комплексно поліпшуватимемо матеріально-технічну базу. Окрім того, до наступної зустрічі спільно з федераціями ми напрацюємо формулу фінансування різних видів спорту, враховуючи пріоритетність, і вивчимо питання авансування участі спортсменів у змаганнях. Зі свого боку ми звернулись до федерацій із проханням активніше працювати по районах, не концентруючись на обласному центрі.

Нагадаємо, на забезпечення підготовки та участі спортсменів у змаганнях на Черкащині торік спрямували майже 5 млн грн.

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Учитель физкультуры. 21.03.2018 10:23
Собрались,щёки понадували,обго ворили,прослези лись и забыли.Где деньги Зин?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100