реклама

реклама

15-17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Організатором масштабного заходу стала компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь 758 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю.

вист 1

Золотоніський район представляли Подільський навчально-виховний комплекс та Пальмірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів. Підсумки порадували золотонісців.

Подільський навчально-виховний комплекс у номінації «Упровадження інновацій у педагогічний процес для підвищення якості знань випускників» отримав золоту медаль, а Пальмірська загальноосвітня школа у номінація «Упровадження сучасних засобів навчання, проектів, програм і технологій для вдосконалення та підвищення ефективності навчально-виховного процесу» – срібну медаль.

До того ж вчитель початкових класів Пальмірської школи Валентина Магазінова взяла участь у науково-практичному семінарі «Діяльність агентів змін початкової освіти на засадах використання технології Smart Kids». Її доповідь стосувалася теми: «Електронні освітні ігрові ресурси: нові підходи в роботі з учнями початкових класів». Вітаємо  освітян Золотоніщини з високими відзнаками.

Про це інформує відділ внутрішньої політики Золотоніської РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100