реклама
Sucurity Police

реклама

20 березня о 14:33 год. на 527 км, автодороги Стрій-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, водій автомобіля «ВАЗ-21214», не обравши безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням, допустив наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини, вивиху правого плеча та перелому лівої ноги і був доставлений до Христинівської ЦРЛ.

Про це інформують в патрульній поліції Черкащини

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Думка 21.03.2018 15:18
Нісенітниця повна, так не може бути. Цитую:" Водій не вибрав безпечної швидкості рузху та не впоравшись з керуванням допустив наїзд на пішохода, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги". Таке формулювання дій водія могло бути лише в тому разі коли наїзд на пішохода стався на обочині дороги, тротуарі та ін. Натомість, за вказаних обставин явна вина пішохода, який не впевнившись в безпеці, раптово вийшов (вибіг) на проїзжу частину дороги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 ХХХ 21.03.2018 11:56
Чому водія звинувачують. Пішохід, не виконуючи правила доррожнього руху, знаходячись на дорозі , раптово вибіг на проїзжу частину, нікого не попреджаючи. І потрапив під проїзжаючу машину. Авто їхало по своїй дорозі, бо дорога призначена для руху авто, Пішохід , перед тим як змінити напрямок свого руху , повинен впевнитися , що нікому не заважає, і якщо є перешкода у вигляді рухомого авто , пропустити її.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100