реклама

реклама

Подивитися оновлене робоче місце диспетчерів та оцінити якість робіт приїхав голова правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук.

1521452387_4

- Диспетчерська – це серце РЕМу, бо з неї починається вся робота. Тепер тут вже створено непогані умови для працівників, але сподіваюсь, що 1 квітня, як мені і обіцяли, диспетчерську Черкаського РЕМу облаштують новими меблями,- підкреслив Олег Самчук.

Диспетчерська РЕМу – це центр координації роботи всього підрозділу. Адже люди, які тут працюють, відповідають за велику кількість надзвичайно важливих аспектів: безаварійну експлуатацію районних електричних мереж, ефективну роботу бригад, оперативне управління тощо.

- Завдяки голові правління для працівників диспетчерської створено комфортні умови. А це сприяє покращенню ефективності праці. Бо морально-психологічний настрій людини дійсно багато значить, - висловив думку директор Черкаського РЕМ Юрій Барішок.

Наступний крок, ремонт решти приміщень відокремленого підрозділу, ремонт в яких не проводився з моменту будівництва.

- Є відома мудрість: спершу створи умови для праці, а потім вже вимагай від людей роботу. Тому зараз вивчаємо і аналізуємо ситуацію по всіх відокремлених структурних підрозділах, оскільки хочемо з’ясувати, в яких ще РЕМах потрібно відремонтувати диспетчерські. За для цього доручив визначити, де першочергово потрібно зробити ремонт - пояснив Олег Самчук.

Нагадаємо, що одне із найновіших приміщень Черкаського РЕМу збудували ще 1998 році. Відтоді воно не бачило жодного капітального ремонту.

Про це інформує сайт Обленерго

реклама

Коментарі  

 
+7 #5 золотий батон 22.03.2018 09:51
де зарплати людям,прид*рошн і?коли заборгованість виплатите нарешті? у самих як не тиждень так новий костюм і педалі, блю де шанелями в коридорах смердите,відкат и гребете,що аж кишені репаються від франклінів, а люди останній *** без солі доїдають... Дійсно,працююча команда! :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 О фото: 22.03.2018 00:10
Тот, со стойкой "вольно", у которого руки в карманАх и вид "всехнах" - крыша левого крайнего, которому шестой номер в рот заглядывает. Остальные - холопы стоящие перед баринами по стойке "смирно". Один - явно футболист и ожидает одиннадцатиметр ового штрафного в "свій майданчик".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Тетяна 21.03.2018 23:21
А ще непогано було б замінити електропідстанц ії в селах, щоб напруга не скакала. От наприклад у селі Таганча Канівського району стабілізатори напруги сходять з розуму від перепадів. А то керівники всяких ремів гарно вміють гроші красти. І погано працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Васыль 21.03.2018 23:00
Это все благодаря Евгению Луту. Если б не он люди б не получали зарплату.хороший управленец в разных сферах. Хороший бизнесмен в прошлом от нарко.........................................айте с ним. Слава Украине Героям Слава. Лут ---герой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Мебеля это хорошо 21.03.2018 21:44
Но неплохо было бы ещё диспетчерскую и компами на основе Intel 80286 оборудовать. Тогда пошла б уж музыка не та!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100