реклама

реклама

У провадженні поліції Драбівського відділу Золотоніського відділу поліції ГУНП в Черкаській області перебуває кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч.1 ст. 153 КК України (незакінчений замах на задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом).

Досудовим розслідуванням встановлено, що в липні 2017 року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на дорозі неподалік одного із сіл Драбівського району Черкаської області, діючи умисно, проти волі потерпілої, погрожував застосуванням та застосував фізичне насильство, тягнув її на трав’яне покриття, що на узбіччі дороги і утримуючи потерпілу за руки, намагався задовольнити свою статеву пристрасть неприродним способом, проте, злочинні дії не були доведені до кінця оскільки був помічений чоловіком, який в той час проїжджав на власному мотоциклі по вказаній дорозі.

Чоловіку 20.03.2018 повідомлено про підозру вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч.1 ст. 153 КК України (незакінчений замах на задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом).

Досудове розслідування триває, зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років, інформує Золотоніська місцева  прокуратура

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Пильний 22.03.2018 20:26
А якби був "незакінчений замах на задоволення статевої пристрасті природним шляхом", то все нормально, хай би і гвалтував?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ZNZ 22.03.2018 09:11
В тюремній камері цьому ................розкажуть, хто він :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100