реклама

реклама

21 березня під час засідання Христинівської райради депутати підтримали звернення фракції «Свободи» до Верховної Ради України, Кабінету міністрів та Президента України щодо притягнення до відповідальності керівників силових структур, відповідальних за силовий розгін мітингувальників під Верховною Радою України 3 березня.

1520078446-9818 Про це інформують в обласній організації ВО «Свобода».

Звернення прийшли підтримати активісти «Правого сектору» та безпосередній учасник протестів у Києві Віталій Момонт. Зауважимо, що він під час силового розгону постраждав від дій поліції.

Під час розгляду питання до депутатів Христинівської райради звернувся обранець від ВО «Свобода» Євгеній Фіголь.

«Право на мирні зібрання ‒ одна з основних свобод, яку українці відстояли під час Революції Гідності. Тому кожен, хто зазіхає на це право, отримає належну відсіч. Бо нація завжди сильніша за будь-яких олігархів та їхніх прислужників у поліцейській формі. Завтра в подібну ситуацію може потрапити будь-хто, кому не до вподоби життя «по-новому», чи то з приводу тарифів, цін на продукти першої необхідності, кому не подобаються медична, освітня, судова чи прокурорська реформи. Кому остогидли щоденні корупційні скандали, в яких загрузла нинішня влада. Режисер цієї опери відомий – це нинішній Президент України Порошенко. Ми вимагаємо негайно притягнути до відповідальності усіх, хто віддавав наказ силоміць розганяти активістів та глумитись над ветеранами московсько-української війни, добровольцями, волонтерами. Ми більше з цим миритись не збираємось» – заявив свободівець.

Депутати 28 голосами підтримали звернення до Верховної Ради України, Кабінету міністрів та Президента України щодо притягнення до відповідальності керівників силових структур, відповідальних за силовий розгін мітингувальників під Верховною Радою України 3 березня 2018 року.

Фото: Reuters

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Українець 23.03.2018 11:59
Цитую Ахмет:
А христинівка - це де? :lol:

[quote name="Ахмет"]А христинівка - це де? :lol:[/quot
Невігласе, тобі географію потрібно учити і не тільки, адже ти не лише не знаєш розташування районного центру на Черкащині, а й елементарних норм правопису. Затям собі раз і назавжди, що назва населеного пункту пишеться з великої літери.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Ахмет 22.03.2018 20:04
А христинівка - це де? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 007 22.03.2018 19:27
Не засудили, а гаркнули на всю країну :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100