реклама

реклама

Для Черкаської області закупили вісім нових автомобілів швидкої медичної допомоги. Це автомобілі класу «B» з сучасним оснащенням. 22 березня голова Золотоніської райдержадміністрації Олександр Лісовий та голова районної ради Валерій Саранча разом з міською владою побували на врученні швидкої.

DSC_0427

Про це інформують у Золотоніській РДА.

Придбали автомобіль за кошти обласного та місцевого бюджетів. Із районного бюджету на умовах співфінансування було виділено 650 тисяч гривень. Автомобіль оснащений GPS навігатором, відео реєстратором, є дефібрилятор, тонометр, електрокардіограф, транспортні шини. Коштує такий автомобіль майже 2 400 000 грн. Подібних карет ще не було. Сучасне устаткування дозволяє підтримувати життя у найтяжчих хворих під час перевезення. «Тепер якісну невідкладну медичну допомогу зможуть отримувати жителі міста і району. Ці всі добрі справи, які ми робимо спільно, варті того, щоб якомога більше рятувати людські життя», - зазначив Олександр Лісовий.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкаська попелюшка 22.03.2018 23:10
А тепер від хрещеного батька залишилось отримати сучасні дороги, що до такої карети пасують. А то по тих що зараз є, вона ще до півночі в гарбуза перетвориться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100