реклама
Sucurity Police

реклама

100 років тому 22 березня народилася довгожителька з села Благодатне (колишня Чапаєвка) Золотоніського району Еркенова Марія Григорівна.

DSC_1000

Про це повідомляють у райдержадміністрації.

Привітати ювілярку приїхали представники органів влади району. Гості вручили довгожительці квіти, грамоту та цінні подарунки. Привітати бабусю прийшов місцевий вокальний колектив «Горлиця» сільського Будинку культури.

Марія Григорівна народилась у багатодітній сім’ї. Початкова школа незакінчена, оскільки рано втратила матір і проживала разом із старшим братом. Працювала в колгоспі КСП «Чапаєвське» різноробочою в ланці. Приймала участь у художній самодіяльності. Працювала завідуючою господарством у дитячому садку в місті Ленінграді, де познайомилася з майбутнім чоловіком-льотчиком. У 1941 році під час воєнних дій Марія повернулася з донькою до рідного села. Була учасником Великої Вітчизняної Війни. Працювала санітаркою в Чапаєвській амбулаторії, потім – на будівництві дамби через Дніпро, двірником у дитячому садочку. На сьогоднішній день вона має: 1 доньку, 4 онуків, 6 правнуків та 2 праправнуків. Перебуває на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100