реклама

реклама

Освітня реформа передбачає поступове перетворення ПТУ на центри професійної освіти. І покладає фінансування училищ на плечі місцевої влади. Нині на Черкащині діють 19 професійно-технічних навчальних закладів, п’ять із них в обласному центрі.

Яка доля чекає на черкаські ПТУ, дивіться у телесюжеті.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Prof 24.03.2018 11:39
Так звана реформа освіти імені бариг Порошенка--- Гройсмана ---Кириленка і плагіаторки Гриневич це масштабна програма дебілізації і клерикалізації освіти. Вона передбачає ліквідацію таких важливих фундаментальних предметів як фізика, хімія, біологія, ліквідацію фізико-математичних ліцеїв, запровадження закону божого. Ліквідацію професійно-технічної освіти, та природничо-математичних факультетів в університетах. В ЧНУ вже ліквідовано фізико-математичний факультет. Основна мета Кириленка--- Гриневич це виховання рабського електорату, який не вміє критично мислити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Ірина 24.03.2018 09:43
Професійна освіта - це реально важливо, попит на ці професі є завжди, держава має підтримувати такі заклади. Залучення грантів Євросоюзу - в адміністраціях багато різних структур, що займаються міжнародним співробітництво м - вперед!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100