реклама

реклама

У квітні у Черкасах відбудеться масштабна подія, що об’єднує черкаську молодь навколо ідей гуманізму, громадської активності та соціальної відповідальності.

роботи з попередніх фестивалів 1

- Цей фестиваль реклами, який ми започаткували, спочатку мав не лише соціальне,  але й комерційне спрямування. Проте близько 90% поданих на конкурс робіт мали соціальну тематику. І ми переконались, що сучасна молодь прагне змін на краще, що більшість з них мають своє цікаве бачення того, як ми можемо вирішити чи допомогти у вирішенні найбільш важливих проблем суспільства – і зрозуміли, що маємо рухатись  у цьому напрямку, - розповідає директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Молодь обирає для своєї реклами як більш традиційні теми (ВІЛ\СНІД, наркоманія, алкоголізм, небажані вагітності, сирітство), так і тематику гендерної рівності,  неграмотності, жорстокого ставлення до тварин, насильства у родинах.

Найцікавішими для глядача, зазвичай, стають ті рекламні роботи, автор яких просто живе цим і експертно розбирається у темі. Ми й досі пам’ятаємо презентацію роботи Ольги Євси (нещодавно - учасниці шоу «Модель ХХL»), яка розробила серію соціальної реклами під назвою «Тварини - твої друзі». Мабуть, не було жодного глядача у залі, що не зронив би сльозу (Оля - переконана вегетаріанка, не терпить будь-якого насильства над тваринами і хотіла донести людям, що не можна їх вбивати, аби наповнити свій шлунок чи мати статусний вигляд).

Тож ми і сьогодні запрошуємо студентів, учнів та просто молодь до участі у VII Молодіжному регіональному фестивалі соціальної реклами AdFest "Let`s change the world". Роботи на конкурс приймаються до 12 квітня, а сама церемонія фестивалю відбудеться 20 квітня на базі Черкаського державного бізнес-коледжу.

Про це пише прес-клуб реформ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100