реклама
Sucurity Police

реклама

Підготувати зміни до регламенту виконавчого комітету Черкаської міськради в частині термінів подання на розгляд членів виконкому проектів рішень, а також їх оприлюднення – таке доручення за пропозиціями заступників міського голови Юрія Ботнара та Людмили Бордунос учора під час засідання надали відділу з питань роботи виконкому.

image.php Тому на найближчий виконком вони мають підготувати та подати на затвердження  проект рішення  з відповідними змінами.

Про це інформують у міськраді.

Зокрема, Юрія Ботнара обурило, що проекти рішень, які виносяться на засідання, попередньо надсилаються членам виконкому з порушенням термінів. Тож немає змоги детально ознайомитись із кожним документом.

У зазначеному дорученні пропонується для цього передбачити три доби. Тобто, аби проекти рішень подавались членам виконкому не пізніше цього терміну.

Виняток становитимуть екстрені питання, на вивчення яких надаватиметься доба. Для розгляду таких, за пропозиціями Юрія Ботнара, має скликатись позачергове засідання виконкому.

Тоді як Людмила Бордунос висловила зауваження щодо вчасного оприлюднення на сайті Черкаської міської ради ухвалених рішень виконкому, а також запропонувала заборонити вносити з голосу на розгляд виконкому проекти рішень, які стосуються бюджетних питань. На її погляд, такі документи мають подаватись лише в письмовому вигляді, аби члени виконкому мали змогу завчасно з ними ознайомитись та чітко розуміти, за що вони голосують.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Кеп 28.03.2018 10:34
Та депутати вже примали рішення не голосувати "пакетами" різні питання, і шо? далі голосують... самі не виконують те що прийняли...

теж буде і з виконкомом з ідеєю не приймати рішення "з голосу"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100